Γιατί το X-Lite;

Γιατί το X-Lite;

Image for Γιατί το X-Lite;

Το Intergaz X-Lite μέσω προηγμένης τεχνολογίας, εισάγει μια καινοτομία στις φιάλες υγραερίου. Ο καινούργιος σχεδιασμός του κυλίνδρου αποτελεί ένα επαναστατικό προϊόν τελευταίας τεχνολογίας το οποίο είναι πολύ πρακτικό και ελκυστικό για τον χρήστη.

Σας δίνουμε πιο κάτω 7 λόγους για να πάρεις ένα σήμερα!


  • Ελαφρύ
    Το Intergaz X-Lite έχει περίπου το μισό βάρος από ένα συνηθισμένο μεταλλικό κύλινδρο και έτσι είναι πολύ πιο εύχρηστο.

  • Με υψηλή αισθητική
    Το Intergaz X-Lite ανταποκρίνεται στους καταναλωτές με αισθητική άποψη, εισάγοντας πρωτοποριακό και ελκυστικό σχεδιασμό.

  • Μη-διαβρωτικό
    Το Intergaz X-Lite είναι ένας πιο ανθεκτικός κύλινδρος που κατασκευάζεται για να αντέξει μια ζωή. Το πλαστικό του περίβλημα το καθιστά ανθεκτικό σε τραντάγματα και προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και διάβρωση. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο περιβάλλοντος και όλες τις καιρικές συνθήκες.

  • Ασφαλές και ανθεκτικό
    Η ασφάλεια είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του Intergaz X-Lite αφού συνδυάζει υψηλή αντοχή και ακαμψία. Το σύνθετο υλικό Twintex που χρησιμοποιείται, το οποίο αποτελείται από υαλοβάμβακα μαζί με ίνες Πολυπροπυλενίου θεωρείται το κορυφαίο υλικό υαλοβάμβακα που έχει παραχθεί και είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς.

  • Πυρίμαχο
    Το κύριο όμως πλεονέκτημα του X-Lite δεν είναι ούτε η αισθητική του ούτε το μικρό του βάρος αλλά η αντοχή του στη φωτιά. Ελεγχόμενες δοκιμές έχουν δείξει πως ένας σύνθετος κύλινδρος απελευθερώνει αργά το περιεχόμενό του και καίγεται άδειος αποφεύγοντας την έκρηξη!

  • Εργονομικό
    Το Intergaz X-Lite εισάγει ένα νέο μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό με δύο χερούλια αντί ένα, σχεδιασμένα να ταιριάζουν φυσικά με το ανθρώπινο χέρι διευκολύνοντας σημαντικά την ανασηκώση του κυλίνδρου.

  • Φιλικό προς το περιβάλλον
    Οι μελέτες δείχνουν πως τα σύνθετα υλικά είναι λιγότερο βλαβερά προς το περιβάλλον. Το περιβαλλοντικό αποτύπωμα από την κατασκευή και χρήση σύνθετων κυλίνδρων είναι γενικά πολύ μικρότερο σε σχέση με άλλα προϊόντα. Είναι ελαφρότεροι και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τη εναλλακτική των μεταλλικών κυλίνδρων που διαβρώνονται πιο εύκολα. Η Intergaz X-Lite κατασκευάζεται από ανακυκλώσιμα υλικά καθιστώντας το ένα πλήρως ανακυκλώσιμο προϊόν.